Experience Center

Overtuig jouw klant met de nieuwste technologie in jouw experience center

Experience center Orange Cyberdefense

Wat is een experience center?

Een experience center is een interactieve omgeving waar de bezoeker al doende meer ontdekt over jouw bedrijf. Door de combinatie van interactiviteit, technologie en storytelling ontstaat er een totaalbeleving die blijft hangen.

POM - Future Logistics Hub - gamification

Waarom een experience center?

Is een echte rondleiding achter de schermen van jouw bedrijf moeilijk, omdat het er te lawaaierig is of omdat je het team niet wil storen? Dan kan je het verhaal van jouw onderneming vertellen via een interactief bedrijfsbezoek. Niet zomaar een bedrijfsfilm, maar een real life experience, met beelden, geluid en licht.

De boodschap kies je volledig zelf en kan je ook per bezoeker wijzigen. Zo kan het zijn dat je de ene week een productlancering organiseert in jouw experience center terwijl er enkele dagen daarna een interne opleiding doorgaat.

Experience center Globetrade
Referenties

Creëer een unieke totaalbeleving

Creëer in een handomdraai een nieuwe beleving op maat van jouw bezoeker. Door die digitale vertaalslag kan je de content namelijk eenvoudig updaten of uitbreiden in ons softwareplatform Xperify. Je kan verschillende scenario’s maken die afgestemd zijn op de behoeften van een specifieke doelgroep. Vergeet generieke content, kies voor een persoonlijke ervaring op maat.

Bouw een vertrouwensband op met jouw klanten, blijf top of mind en zorg dat medewerkers er jaren later nog steeds over praten.

Cyber Experience Center - Orange Cyberdefense
Siemens experience center Experience center worldline 17
WTCB_Buildwise Hz data science lab36