Experience Center

Overtuig uw klant met de nieuwste technologie in jouw experience center

DSC02271

Waarom een experience center?

Is een echte rondleiding achter de schermen van uw bedrijf moeilijk, omdat het er te lawaaierig is of omdat u uw medewerkers niet wil storen? Dan kan u het verhaal van uw onderneming vertellen via een virtueel bedrijfsbezoek. Niet zomaar een bedrijfsfilm, maar een real life experience, met beelden, geluid en beweging.

U kan nog verder gaan en ook inzoomen op uw producten/diensten. Wilt u een nieuw product lanceren en uw klant er voor het eerst mee laten kennismaken? Of wilt u een uitgebreide demonstratie geven van alle mogelijke opties? U kiest zelf hoeveel lagen van beleving u wilt toevoegen. U verzamelt trouwens meteen interessante data, die u kan inzetten om uw dienst of product verder te optimaliseren.

Een experience center is geen statisch geheel. De toestellen kunnen we zo programmeren dat u per type bezoeker een andere omgeving tevoorschijn kunt toveren en de ervaring dus kunt personaliseren. En met nieuwe content creëert u steeds opnieuw een nieuwe beleving. Het is ook mogelijk om een experience center te combineren met een training center voor medewerkers. Dat maakt de ROI van de installatie nog groter.

Kortom: in een experience center voor bedrijven vloeien business, technologie en user experience samen tot één geheel. Voor multinationals en kmo’s die inzetten op digitale transformatie is dit een innovatieve marketingtool die werkt.

POM West Vlaanderen experience center Experience center ardo

Meer weten over experience centers?

Dat komt goed uit, want wij schreven er een blog over.

Experience centers: what's in a name?
Experience center de Techpeditie
Referenties

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.