Experience Center

Overtuig jouw klant met de nieuwste technologie in jouw experience center

Experience center Orange Cyberdefense

Waarom een experience center?

Is een echte rondleiding achter de schermen van jouw bedrijf moeilijk, omdat het er te lawaaierig is of omdat je het team niet wil storen? Dan kan je het verhaal van jouw onderneming vertellen via een interactief bedrijfsbezoek. Niet zomaar een bedrijfsfilm, maar een real life experience, met beelden, geluid en licht.

De boodschap kies je volledig zelf en die kan je ook per bezoeker wijzigen. Zo kan het zijn dat je de ene week een productlancering organiseert in jouw experience center terwijl er enkele dagen daarna een interne opleiding doorgaat. Creëer in een handomdraai een nieuwe beleving op maat van jouw bezoeker.

Het interactieve aspect zorgt er bovendien voor dat de ervaring echt blijf hangen. Blijf top of mind bij jouw klanten en zorg dat medewerkers er jaren later nog steeds over praten.

Kortom: in een experience center voor bedrijven vloeien business, technologie en user experience samen tot één geheel. Voor multinationals en kmo’s die inzetten op digitale transformatie is dit een innovatieve marketingtool die werkt.

Ocular Orange 18 web POM - Future Logistics Hub

Meer weten over experience centers?

Dat komt goed uit, want wij schreven er een blog over.

Experience centers: what's in a name?
Experience center de Techpeditie
Referenties

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.