Referenties

Health House

Jaar
2017
De doelgroep
Corporate - Experience Centers
De uitdaging
Bezoekers op een interactieve manier meenemen naar de toekomst van health care.
Het resultaat
Een uniek experience center waarbij alles automatisch verloopt via ons softwareplatform Xperify.
Health House training

Health House in Leuven is meer dan een experience center of een demonstratiehub. Het is een volledig nieuwe en interactieve wereld die je meeneemt naar de toekomst van health care en de impact van technologie.

De beleving start van zodra je uit de lift stapt. Naast indrukwekkend beeldmateriaal is er ook de nodige audio, lichtsturing, aansturing van deuren en gordijnen, … Er is werkelijk aan alles gedacht om de beleving compleet te maken.

Experience center Health House Healt House experience center
Labyrinth in het experience center van Health House in Leuven Healt House TBM42671 0200

En er is meer want alles verloopt bovendien automatisch. Via ons eigen softwareplatform Xperify kunnen ze bij Health House zelf instellen wanneer het ene gordijn moet opengaan, wanneer bepaalde media moet afspelen, wanneer het licht een ander kleur moet krijgen, … Name it and they can do it.

Ook de content kan namelijk eenvoudig gewijzigd of verwijderd worden via Xperify. Alle hardware kan hiermee aangestuurd worden, net zoals de lichten, de deuren, de gordijnen, … Daardoor is de organisatie in staat om de experience af te stemmen op het publiek dat langskomt. Zo beschikken ze over verschillende scenario’s die ze kunnen activeren voor een bepaald bezoek.

Virtual reality bij Health House Digital experience bij Health House

Dankzij verschillende touchscreens en concrete demo’s wordt het publiek actief betrokken in de rondleiding. Dat zorgt ervoor dat ze zich gehoord voelen en de boodschap ook beter onthouden, zeker omdat het verhaal hier echt goed zit.

De combinatie van storytelling met technologie en interactiviteit maakt hier echt het verschil.

Interactieve beleving Health House Videowall bij Health House

Constructie door Potteau.

Op zoek naar extra inspiratie?

Ontdek onze andere referenties hier.