Museum

Laat uw bezoeker het verhaal echt beleven

DSC3412 kopieren Conflict met Unicode codering

Een museum of expositie associëren heel wat mensen nog met een ietwat oubollig imago. Maar musea hoeven helemaal niet saai te zijn. Door de waardevolle, bestaande content op een eigentijdse manier te verpakken, kunnen het aantrekkingspolen worden voor jong én oud.

Elk museum beschikt wel over foto’s, documenten, brieven, boeken,… Kortom: allerlei waardevol informatief materiaal. Vooral jongeren vinden dat vaak ‘saai’. Dankzij de modernste digitale technologie is het mogelijk om mensen echt te betrekken bij het thema van de tentoonstellingen in uw museum.

Via games, apps, touchscreens, interactieve kaarten,… kunt u uw bezoekers een historisch feit laten herbeleven, wagen ze zich aan een quiz of nemen ze het tegen elkaar op in een educatief spelletje. De mogelijkheden zijn legio. Dankzij de veelzijdigheid van software en hardware zijn de toepassingsmogelijkheden breed: waarom de installatie niet aanpassen aan de leeftijdscategorie of het kennisniveau van de bezoeker in kwestie en verschillende verhaallijnen introduceren?

Zo’n interactieve beleving wordt volledig op maat van uw museum gemaakt. Daarbij vertrekt Ocular van het verhaal dat u wilt vertellen en het materiaal dat al beschikbaar is. Het zorgt daarbij voor de perfecte mix van informatie, inspiratie en entertainment. Zo wordt uw museum of expositie een must-visit!

Piece Montee Van Eyck 9015 DSC7975 kopieren
Referenties

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.