Digitale Showroom

Creëer een showroom waar technologie uw product naar een hoger niveau tilt

Digitale showroom bij New Holland

Cijfers wijzen uit dat klanten steeds minder een bezoekje aan een showroom brengen voor ze overgaan tot een aankoop. Ze informeren zich meer en meer via website, via sociale media, via referenties,… Het is dus belangrijk om, als ze dan uw showroom bezoeken, hen zo snel mogelijk te kunnen overtuigen. Het gebruik van multimedia is daarbij niet meer weg te denken.

Digitale showroom van hulle1

Hoe pakken wij dit aan?

Bij Ocular vertrekken we van het verhaal dat u wil vertellen om een multimedia-omgeving te creëren die bezoekers echt onderdompelt in uw merk. We laten audio, video, 3D, games,… samensmelten tot een sterk geheel. De klant past bijvoorbeeld in real time de kleur en opties van zijn voorkeursproduct aan en krijgt via virtual reality meteen het resultaat te zien. Met zo’n installatie laat u producten echt tot leven komen. Kortom: uw merk komt tot leven, roept een herinnering op en blijft dus langer hangen.

Digitale content helpt uw salesmensen bovendien om klanten nog beter te informeren. Via touchpads vinden ze de nodige informatie over de verschillende modellen en opties. De content is dynamisch; er is dus altijd correcte, up-to-date info beschikbaar. Via sensoren kan het gedrag van bezoekers in kaart gebracht worden. Zo capteert u waardevolle data die u echt iets kunnen opleveren.

Een interactieve installatie in uw showroom is dus de perfecte manier om uw brand awareness te versterken, via een mix van informatie, inspiratie en entertainment.

Microsoft Teams image 66
Referenties

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.