Over ons

We create digital experiences that move you

POM - Future Logistics Hub - gamification

Belevingen. Ervaringen. Ze zijn meer waard dan eender welk bezit. Ze blijven ons bij. Veel langer dan het meest doordachte verkoopgesprek. Veel langer dan de meest uitgekiende presentatie. Daarom verdienen jouw bezoekers, gasten en klanten belevingen van topniveau.

Ervaringen die hen meenemen. Die hen onderdompelen in de wereld van jouw expertise, merk of organisatie. Belevingen en ervaringen die mensen verbinden en verbazen. Die uitleggen, gidsen en in beweging brengen.

Ocular bedenkt en realiseert zulke belevingen en ervaringen.

Voor jou.

Ocular Van Marcke interactive experience

Hoe?

Door geweldige ideeën en prachtige verhalen te combineren met de strafste interactietechnologie en de beste contextbewuste software. Zo maken we jouw producten, diensten en verhalen uniek, spannend en meeslepend. Zo veranderen we musea, bezoekerscentra, commerciële ruimtes, beursstanden of training center in interactieve experiences. Zo informeren we op een manier die verder gaat dan wat traditionele kanalen bieden én kunnen bieden. Zo leggen we verbindingen die mensen nooit vergeten.

Zo creëren we impact.

We leren je graag kennen

Interesse om jouw verhaal te vertellen aan de hand van een meeslepende ervaring? Overtuigd van de zin van een interactieve installatie voor jouw product, dienst of bedrijf? We wisselen graag vrijblijvend van gedachten!

Contacteer ons!
Ocular kantoor

Werken bij Ocular

Een team met goesting, uitdagende projecten en heel veel afwisseling: dat is werken bij Ocular ten voeten uit.

Bekijk onze jobs
Ocular - to peacq

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons