Diensten

Geweldige ideeën en prachtige verhalen combineren we met de strafste interactietechnologie.

IMG 3189

Onze diensten

Concept en design

Om een beleving op te zetten die uw bezoekers, gasten of klanten verbindt en verbaast, willen we u eerst door en door leren kennen. Daarna gaan we samen aan de slag om in co-creatie een uniek concept uit te denken. Het resultaat is een ontwerp dat toont hoe de installatie eruit zal zien in uw bedrijfs-, expo- of beursruimte.

Hardware en aansturing

Geen creatief concept nodig, maar alleen op zoek naar bepaalde hardware of software? Van projectors tot touchwalls en mediasturing: wij kunnen het leveren, engineeren en integreren in uw ruimte. We begeleiden u graag, zodat u met een gerust gemoed de juiste keuze kunt maken.

Softwaredevelopment

Digitale tools op maat ontwikkelen, dat is onze dada. Door een slimme mix van frontend-, backend- en gametechnologie combineren we kioskapplicaties, apps en API’s met andere software. Het doel: zoveel mogelijk interactie initiëren met uw gast, bezoeker of klant.

Contentcreatie

Voor een interactieve totaalervaring is er natuurlijk ook meeslepende content nodig: video, audio en fotografie die blijft plakken. We werken daarvoor samen met partners die even gedreven zijn als wij. Wij blijven uw aanspreekpunt, coördineren het proces van a tot z en zorgen ervoor dat het eindresultaat voor 100% klopt.

Garantie en service

Nadat een project is afgerond, willen we natuurlijk dat u en uw bezoekers steeds opnieuw kunnen blijven genieten van de installatie. Dankzij verschillende servicepakketten verlengen we de levensduur van toestellen en pakken we storingen snel aan. We bekijken welke formule het best bij u past, in alle transparantie.

Start uw project
IMG 3839

Ocularium

Een softwareplatform dat een solide basis vormt voor interactieve multimedia-installaties, dat is Ocularium. Het is een framework dat bestaat uit enkele standaardmodules. Pick and choose!

Dankzij de modules vermijdt u een pak maatwerk (dat wel een must is voor de frontend, de mix van techniek die magische bezoekerservaringen creëert). Ocularium maakt de backend bovendien volledig future proof, want u kan er na één project of tentoonstelling op verder bouwen om nieuwe interactieve bezoekerservaringen te creëren.

En u kan op beide oren slapen, want de gebruikte technologie heeft een bewezen trackrecord op het vlak van performance, beveiliging en privacy. Kortom: Ocularium combineert betrouwbaarheid, flexibiliteit en duurzaamheid.

Contacteer ons voor een demo
Healt House TBM42671 0200

Interesse om samen te werken?

Contacteer ons

Deze website maakt gebruik van cookies

Stel hieronder uw voorkeuren in. Meer info vindt u terug in onze privacy policy.