Diensten

Geweldige ideeën en prachtige verhalen combineren we met de strafste interactietechnologie.

Ocular Het steen 11 web

Onze diensten

Concept en design

Om een beleving op te zetten die uw bezoekers, gasten of klanten verbindt en verbaast, willen we u eerst door en door leren kennen. Daarna gaan we samen aan de slag om in co-creatie een uniek concept uit te denken. Het resultaat is een ontwerp dat toont hoe de installatie eruit zal zien in uw bedrijfs-, expo- of beursruimte.

Hardware en aansturing

Geen creatief concept nodig, maar alleen op zoek naar bepaalde hardware of software? Van projectors tot touchwalls en mediasturing: wij kunnen het leveren, engineeren en integreren in uw ruimte. We begeleiden u graag, zodat u met een gerust gemoed de juiste keuze kunt maken.

Softwaredevelopment

Digitale tools op maat ontwikkelen, dat is onze dada. Door een slimme mix van frontend-, backend- en gametechnologie combineren we kioskapplicaties, apps en API’s met andere software. Het doel: zoveel mogelijk interactie initiëren met uw gast, bezoeker of klant.

Contentcreatie

Voor een interactieve totaalervaring is er natuurlijk ook meeslepende content nodig: video, audio en fotografie die blijft plakken. We werken daarvoor samen met partners die even gedreven zijn als wij. Wij blijven uw aanspreekpunt, coördineren het proces van a tot z en zorgen ervoor dat het eindresultaat voor 100% klopt.

Garantie en service

Nadat een project is afgerond, willen we natuurlijk dat u en uw bezoekers steeds opnieuw kunnen blijven genieten van de installatie. Dankzij verschillende servicepakketten verlengen we de levensduur van toestellen en pakken we storingen snel aan. We bekijken welke formule het best bij u past, in alle transparantie.

Start jouw project
Digital showroom bij Classen

Our approach

1. Storytelling

Wij ontwerpen ruimtes vanuit verhalen.

2. Conceptueel ontwerp:

Ideeën, objecten en verhalen worden tastbaar in de ruimte.

Ocular Globetrade 12 web

3. Ruimtelijk & technologisch ontwerp

In de ontwerpfase worden goedgekeurde concepten nauwgezet getest en worden de fysieke en digitale onderdelen van het project geprogrammeerd. Alle afdelingen werken samen om alle aspecten van een project te implementeren, van look & feel tot de technische opzet.

De eerste concepten worden uitgewerkt in visuele renders, mock-ups van voorgestelde systemen, configuratie van installaties en interactieve prototypes.

Het doel is om de belangrijkste verhaallijn te verduidelijken, te ontwikkelen en te verfijnen.

4. Productie

In de productiefase komen de ontwerpen tot leven en worden de onderdelen tastbaar. Met andere woorden, het project gaat van "ontwerp en planning" naar " maken en uitvoeren". Bij Ocular kunnen we zowel totaaloplossingen als specifieke projecten voor hardware, software, contentproductie en uitrusting leveren.

5. Integratie

Tijdens de integratiefase versmelten de onderdelen van een project met de ruimte of locatie waar de beleving zal plaatsvinden. Elk project wordt geassembleerd, gekalibreerd, aangepast en afgestemd om een naadloze mix van fysieke en digitale onderdelen te garanderen.

6. Werking

Zodra een experience wordt geopend, blijft kwaliteitscontrole voor ons een prioriteit. Wij begeleiden onze klanten bij elke fase. Naast het uitvoeren van onderhoud omvat deze fase vaak de creatie van nieuwe of aanvullende elementen voor een bestaande multimedia-installatie.

Klaar om in te zetten op digitale beleving?

Contacteer ons gerust vrijblijvend.