Referenties

Worldline - IEC

Jaar
2022
De doelgroep
Corporate - Experience Centers
De uitdaging
Klanten over de hele wereld informeren over de toekomst van betaalmiddelen.
Het resultaat
Een interactief innovation en experience center met de nieuwste technologie waaronder de grootste multitouch wall in Europa.
Experience center worldline1

Worldline is een wereldleider in veilige betalingen en betrouwbare transacties. Zij staan op de eerste rij in de digitale revolutie waaruit nieuwe vormen ontstaan van betalen, leven, zakendoen en van vertrouwensrelaties opbouwen. Dat vertrouwen geven ze door over de hele waardeketen van het betaalverkeer.

Ontdek het IEC in deze video:

Dankzij Xperify wijzigt Worldline hun content in een handomdraai

Experience center worldline 22 Opnames Worldline IEC 4

Met het Innovation & Experience Center in Parijs wil Worldline klanten volledig omverblazen. Je ontdekt er op een interactieve manier meer over betalen in de toekomst.

Er werden kosten noch moeite gespaard om bezoekers onder te dompelen in de wereld van Worldline. Dankzij de nieuwste technologie zijn ze bij Worldline in staat om elk moment onvergetelijk te maken. Ook audio en licht spelen uiteraard een belangrijke rol in deze beleving.

En het beste is: ze kunnen alle content eenvoudig zelf personaliseren en wijzigen via het softwareplatform Xperify. Zo kunnen ze elke klant persoonlijk aanspreken, de content afstemmen op zijn/haar behoeftes, het licht en de audio wijzigen per verhaal, ...

Opnames Worldline IEC 9 Experience center worldline 17

Wist je dat de grootste multitouch wall in het IEC staat?

Niet alleen het uitzicht vanuit het IEC is geweldig (wat wil je, met een kantoor in La Défense), ook het experience center zelf is een paradepaardje. Zo plaatsten we er de grootste multitouch wall in Europa met een afmeting van maar liefst 7,30 meter op 2 meter.

Daarnaast zijn er nog verschillende multitouchtafels met objectherkenning, kunnen ze realtime aan 3D-rendering doen, is er mogelijk tot livestreams voor grote groepen, zijn er transparante displays waar AR gebruikt wordt, ...

Het spreekt voor zich dat we ontzettend trots zijn op deze realisatie, helemaal van Zwevezele tot Parijs. On to the next!

Meer weten over experience centers?

Op zoek naar extra inspiratie?

Ontdek onze andere referenties hier.