Referenties

Beckton Dickinson (BD)

Jaar
2023
De doelgroep
Corporate - Experience Centers
De uitdaging
Extra beleving creëren in het kantoor van BD.
Het resultaat
Een interactieve touchtafel met object herkenning en een sliderwall om zowel bezoekers als (nieuwe) medewerkers te inspireren.
Bd enterprise ocular 2 van 8

BD is een internationaal medisch-technologisch bedrijf met als doelstelling “Advancing the world of health”. De organisatie klopte bij ons aan omdat ze zocht naar een manier om een extra digitale laag toe te voegen in hun experience center en kantoorgebouw.

In samenspraak met hen besloten we om te werken met een touchtafel met object herkenning in het experience center. Die technologie staat volledig in het teken van onboarding voor nieuwe medewerkers. Iedereen die start bij BD ontdekt via de verschillende objecten waar content onder verborgen zit, hoe ze zich kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf.

Bd enterprise ocular 4 van 8 Object herkenning ocular edit

In de gang van het kantoorgebouw staat een sliderwall die voor iedereen toegankelijk is, elke bezoeker en medewerker kan ermee aan de slag. Door het scherm over een print te bewegen, verschijnen er telkens nieuwe pop-ups. Zo ontdek je meer over de verschillende domeinen waarin BD actief is, wat ze precies aanbieden in welke sectoren, …

Bd enterprise ocular 7 van 8

Op zoek naar extra inspiratie?

Ontdek onze andere referenties hier.