Virtuele showroom

Een virtuele showroom is 24/7 beschikbaar voor jouw klanten

Virtuele showroom xperify

Fysieke contacten zijn schaars. Klanten verwachten een totaalervaring met alles erop en eraan als ze dan effectief naar jou toe komen. Op voorhand doorzoeken ze vaak het internet naar informatie en inspiratie. Een virtuele showroom is dus de uitgelezen kans om (potentiële) klanten al onder te dompelen in jouw merkverhaal.

Wat is een virtuele showroom?

Een virtuele showroom is een online omgeving waarin bezoekers meer ontdekken over jouw bedrijf. Zie het als een fysieke, digitale showroom maar dan in een virtuele wereld.

Ons softwareplatform Xperify kan je daarbij helpen.

1

Waarom een virtuele showroom?

Vooral door de combinatie van het fysieke en het virtuele aspect maak je het verschil. Zo kan je ervoor zorgen dat je meteen een goede indruk maakt door een sterke online aanwezigheid. Na dat eerste contact kan je de relatie met je klant verder opbouwen in jouw showroom of experience center. Daarnaast is het op die manier voor jouw publiek mogelijk om zowel live als remote mee te volgen. Je geeft hen zelf de keuze en dat zal zeker gesmaakt worden.

We weten ondertussen allemaal wat de mogelijkheden online zijn en willen zelf kiezen of we al dan niet op locatie meevolgen. Ook bij (internationale) beurzen kan dat handig zijn: niet iedereen hoeft zich dan te verplaatsen naar de andere kant van Europa.

Benieuwd naar meer?
Xperify softwareplatform virtuele showroom

Ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

Contacteer ons gerust vrijblijvend.