Referenties

Space - The Human Quest

Jaar
2022
De doelgroep
Leisure - Musea & tentoonstellingen
De uitdaging
Een interactieve beleving creëren voor de grootste ruimtevaartexpo van Europa die naar verschillende steden trekt.
Het resultaat
Hardware dat eenvoudig terug kan opgebouwd worden op een andere locatie.
IMG 3383

SPACE – The Human Quest is een tijdelijke expo, georganiseerd door ondernemer Jürgen Ingels. De grootste ruimtevaartexpo van Europa vertelt over de geschiedenis en de toekomst van de ruimte. Er zijn verschillende originele stukken aanwezig zoals de Maanlander en de Space Shuttle.

IMG 3410 IMG 3475

Om de bezoekers onder te dompelen in deze unieke wereld verzorgden wij verschillende interactie belevingen. Lieven Scheire neemt jong en oud mee op sleeptouw via audioguides die door ons geconfigureerd werden. Bezoekers bepalen zelf waarover ze meer informatie willen door de code van een bepaalde opstelling te scannen met hun apparaat. Bovendien is er specifieke content voorzien voor de allerkleinsten zodat ook zij ondergedompeld worden in de wereld van de ruimtevaart.

IMG 3471 IMG 3428

Daarnaast ontdek je tijdens de expo een echte vluchtsimulator waar je een ruimtevaarttuig moet koppelen aan het International Space Station. Geen eenvoudige klus, wél plezier gegarandeerd.

Wij verzorgden in dit project hardware en automatisatie. Audio in de ruimte(s) ;-) klinkt optimaal dankzij verschillende soundbars van Audac.

Klaar om in te zetten op digitale beleving?

Contacteer ons gerust vrijblijvend.