Referenties

Roeselare Rangers

Jaar
2023
De doelgroep
Leisure - Sports entertainment
De uitdaging
Buiten hardware installeren aan de buitenkant van een sporthal op 8 meter hoogte.
Het resultaat
Een aanstuurbare ledwall met 8000 nit die bestand is tegen alle weersomstandigheden.
Roeselare rangers 11

Ocular is al jaar en dag verbonden met de Roeselare Rangers. Onze zaakvoerder Nicolas is coach bij de hockeyclub en daarnaast zijn we al enkele jaren partner/sponsor. Het is een lokale en ambitieuze sportvereniging dat nauw aan ons hart ligt en die we graag ondersteunen richting groei.

Toen het tijd was voor de renovatie van hun sporthal moesten alle doeken van de sponsors verdwijnen en zochten ze naar een digitale oplossing. We spraken onze leveranciers aan besloten om een ledwall te installeren aan de sporthal.

Roeselare rangers 15 Roeselare rangers 16

“De uitdaging bij dit project zat hem vooral in het feit dat de ledwall buiten hangt en dan nog eens op 8 meter hoogte geïnstalleerd moest worden. In het voortraject gingen we op zoek naar een geschikte partij voor een outdoor ledwall en die vonden we bij onze partner Leyard. Zij konden ons een ledwall leveren van 4 op 3 meter en met 8000 nit. Dankzij die hoge helderheid is de content op het scherm probleemloos leesbaar is, ook wanneer de zon er pal op zit. Een ander voordeel is dat ze bij de Roeselare Rangers zelf de content kunnen wijzigen. Via BrightSign Network kunnen ze zelf foto’s of video’s toevoegen of verwijderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan sponsorcontent of video’s van het nationale team. Een grote meerwaarde voor de hockeyclub aangezien ze anders telkens banners moeten ontwerpen of vervangen.”

— Nicolas Vanden Avenne - CEO Ocular
Roeselare rangers 1 Roeselare rangers 9

Een outdoor ledwall is dus een geschikte oplossing voor elke sportclub. Je zet er jezelf en de sponsors extra mee in de kijker!

Bedankt ook aan onze technieker Pieter-Jan en developer Davy, zij hebben hun gedachten even op nul gezet en kropen op een hoogtewerker om de ledwall te installeren.

Roeselare rangers hockey Roeselare rangers 13

Klaar om in te zetten op digitale beleving?

Contacteer ons gerust vrijblijvend.