Referenties

Flanders Make Lommel

Jaar
2023
De doelgroep
Corporate - Opleidingscentra
De uitdaging
Geschikte hard- en software om zowel fysiek als virtueel te kunnen samenwerken.
Het resultaat
Een interactieve videowall bestaande uit zes touchscreens van 55 inch met een ultradunne schermrand.
Flanders Make Lommel 2

Flanders Make is het strategisch onderzoekscentrum voor de maakindustrie. De organisatie kwam voor het eerst in contact met Ocular-technologie in het experience center van Siemens.

Toen ze zelf op zoek waren naar geschikte hard- en software om (virtueel) te kunnen samenwerken, contacteerden ze ons voor de aanbesteding. We dienden een dossier in en sleepten het project uiteindelijk in de wacht.

Displax is een internationale AV-fabrikant waar we al jaren mee samenwerken. We gingen in overleg met hen en kwamen op het idee om een grote, interactieve videowall met touchfunctionaliteit te plaatsen.

Interactieve videowall voor samenwerking

Zo gezegd, zo gedaan. We installeerden zes touchscreens van 55 inch in de meetingroom van Flanders Make die allemaal met elkaar geconnecteerd zijn. De bezel of schermrand is ultradun waardoor alle schermen één geheel en dus een videowall vormen.

In de meeting/collaboration room kan Flanders Make bovendien mensen opbellen waardoor collega’s of klanten actief kunnen deelnemen aan meetings, ook als ze thuis zitten.

Flanders Make Lommel

Collega Sofie volgde Flanders Make Lommel nauw op en vertelt over het verloop van dit project:

“Het spreekt voor zich dat zoiets de nodige voorbereiding vraagt, ook on-site. Daarom gingen we bij de start van het project langs op locatie met onze engineer Arne om de mogelijkheden te bekijken. Zo ontdekten we dat er versteviging van de muur nodig was om de videowall te kunnen ophangen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we projecten goed inschatten en komen we sneller tot een mooi eindresultaat. De klant vertelde me achteraf dat hij heel erg blij was met de installatie en daar doen we het uiteraard voor!”

— Sofie Desombere - business consultant Ocular

Zelf op zoek naar een interactieve beleving?

Call us maybe op +32 51 58 84 44 of stuur ons een mail. We bijten echt niet ;-)

Klaar om in te zetten op digitale beleving?

Contacteer ons gerust vrijblijvend.