Business Developer

Full-time, Zwevezele

WIE ZIJN WE?

Bij Ocular bedenken en realiseren we belevingen en ervaringen. Hoe? Door geweldige ideeën en prachtige verhalen te combineren met de strafste interactietechnologie en de beste contextbewuste software. Zo veranderen we showrooms, bezoekerscentra, commerciële ruimtes of beursstanden in belevingen en ervaringen. Zo informeren onze klanten hun prospects en bezoekers veel levendiger en overtuigender dan via traditionele kanalen.

Met ons zelf ontwikkelde softwareplatform gaan we nog een stap verder. Dat is een uniek product waarmee bedrijven hun eigen digitale showroom kunnen creëren. Het is een state-of-the-art verkoopstool, waarbij de fysieke en digitale ervaring hand in hand gaan.

Gaat je hart er nu al sneller van slaan? Zie je het helemaal zitten om als business developer dit softwareplatform voor digitale showrooms te verkopen? Denk er dan niet langer over na en word deel van ons topteam van Ocularianen!

JE VERANTWOORDELIJKHEDEN ALS BUSINESS DEVELOPER

  • De doelgroep bepalen van bedrijven die getarget worden
  • Verschillende marketingacties opzetten om een constante flow aan kwalitatieve leads te verzekeren
  • Relevante contacten in bedrijven identificeren en effectief contact leggen met hen (via e-mail, LinkedIn en/of telefoon)
  • Relaties opbouwen met diverse prospecten en hen de meerwaarde van het softwareplatform demonstreren
  • Onderhandelen en deals sluiten, met het oog op maandelijkse sales targets

JE PROFIEL

  • Je hebt het Ocular-DNA in je: je bent passionate, enthousiastic, ambitious, creative and quality driven (PEACQ).
  • Van targets krijg je een boost, en als het lukt om de deal binnen te halen, dan geeft je dat een echte kick.
  • Je hebt de tomeloze ambitie om jezelf, het team en het bedrijf te laten groeien.
  • Je houdt van communiceren, of het nu schriftelijk of verbaal is.
  • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma en hebt minstens 2 jaar relevante ervaring in een commerciële functie.

WAT KUNNEN WE JE BIEDEN?

Een job bij Ocular, dat is een stabiele, boeiende en vooral leuke baan in een sterk groeiend bedrijf. Samen met getalenteerde collega’s werk je in een ambitieuze omgeving en geef je het beste van jezelf om het unieke softwareplatform voor digitale showrooms op de markt te brengen.

Daar horen natuurlijk ook een interessant verloningspakket en mogelijkheden om voortdurend bij te leren bij. En laat ons de liters koffie, legendarische biljartcompetities en memorabele teambuildingactiviteiten niet vergeten.

1285352297 buroii wingene 019

Contacteer ons