BACK-END DEVELOPER

September 2019
Overzicht

JE FUNCTIE

WIE ZIJN WE?

Mensen onderdompelen in een unieke ervaring, dat is onze passie. We creëren daarvoor onvergetelijke interactieve multimedia-installaties.

 In elk project vertrekken we van het verhaal dat de klant wil vertellen. We helpen concepten te bedenken, selecteren de gepaste hardware, ontwikkelen software en bouwen de installatie. Daarbij mixen we state-of-the-art technologie, audio, video, virtual reality, games, augmented reality en special effects. Het zal je niet verbazen dat ons DNA bestaat uit ongebreidelde creativiteit, vakmanschap en innovatie - met een vleugje craziness erbovenop.

 Ocular heeft de ambitie om verder te groeien. Daarvoor zoeken we een doener met evenveel passie als wij. Heb jij de nodige inventiviteit om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij onze gedroomde back-end developer!

 WAT DOET EEN BACK-END DEVELOPER?

 Als back-end developer ontwikkel je samen met het team mooie en unieke interactieve oplossingen voor onze klanten. Bij de opstart van een project, doe je het back-end grondwerk en werkt daarbij nauw samen met je collega’s developers. Applicaties moeten er niet alleen goed uitzien maar ook logisch opgebouwd zijn. En daar help jij aan mee.

 Eenmaal de architectuur is uitgetekend, kan je niet wachten om van start te gaan. In je enthousiasme hou je steeds rekening met de gebruiker die je toepassing toe-eigent. Je wordt wild van API’s, automatiseren geeft je leven zin en je bent niet bang van coding standards. Uiteraard ben je leergierig en heb je zin om met de nieuwste technologieën en devices te experimenteren.

 Alles wat je bouwt is waterdicht, flexibel en je bent er terecht fier op. Want het   is "af". En dat de opdrachten gevarieerd zijn, daar bestaat geen twijfel over. Van   een kindergame voor een museum tot de ontwikkeling van een interactieve   carwash, je kan het niet zo gek bedenken en krijgt nu al zin om erin te vliegen.

JE PROFIEL

Bachelor of masterdiploma in een relevante opleiding

 Goeie kennis van Laravel of een ander MVC Framework, alsook van de moderne PHP, OOP en MySQL

 Ervaring met Vue.js is een pluspunt

 Je kan goed om met source code management systemen zoals GIT

 Je hebt oog voor clean code en kan zelfstandig werken

 Je hebt een agile mindset en een sterke focus op user friendliness

 Mogelijke troeven zijn: ervaring met Linux server-beheer, ervaring met Elasticsearch, ervaring met het opstellen van relationeel datamodel, basiskennis van Node.js

INTERESSE?

Ocular werkt aan uitdagende en gevarieerde projecten in een ambitieuze, creatieve en enthousiaste omgeving.

 Je krijgt van ons natuurlijk veel in de plaats: 

- Een boeiende, stabiele en vooral leuke job binnen een sterk groeiend bedrijf waarin een ambitieuze bedrijfscultuur heerst

- Uitdagende projecten met een grote visibiliteit in de media

- Toffe, getalenteerde collega's met een serieus geek-gehalte  

- Interessant verloningspakket

- Verschillende opleidingsmogelijkheden

- Goeie koffie, biljartcompetities en memorabele teambuildingactiviteiten

 De kracht van onze craziness is niet alleen wat ons team bindt en ons gepassioneerd houdt, het is ook wat ons scherp houdt. Elke dag. Are you ready?

EXTRA INFO

Heb je zin in een job als back-end developer? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog!

 Meer weten? Check www.ocular.be of via social media (@ocularinteractive).

 Sofie Mattheeuws – sofie.mattheeuws@ocular.be of 051/588.444